شناسه : 29246990
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه ثارالله یزد:

اتحاد مسلمین، اولین نگاه استراتژیک امام(ره) به دنیا بود/ حمایت از محرومان و مستضعفان جهان از اهداف حکومت اسلامی


مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه ثارالله یزد گفت: اولین نگاه استراتژیک حضرت امام(ره) به دنیا، در خصوص اتحاد مسلمین بود و اتحاد را خمیر مایه تشکیل یک حکومت مستقل و قوی در جهان اسلام و از نوع اسلامی آن می‌دانستند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه ثارالله یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، ضمن تسلیت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و همچنین گرمیداشت یاد و خاطره شهدای قیام 15خرداد 1342، در خصوص موضوع جهانی شدن و انقلابی ماندن از دیدگاه امام(ره) گفت: واژه جهانی شدن از اواخر دهه 1960 میلادی، در عرصه‌های گوناگون اقتصادی، سیاسی و فرهنگی پیدا شد ولی  نقش این جهانی شدن در فرهنگ و اقتصاد بیشتر دیده می‌شود یعنی در اصل همان نظم نوین جهانی که جورج بوش پدر مدعی بود مصداق عینی این جهانی شدن است.

حجت الاسلام یوسف کریمی گفت: امروزه انقلاب اسلامی در یک پیچ حساس تاریخی قرار دارد چه از لحاظ سیاسی و چه از لحاظ فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، در این موقعیت جامعه ما بیش از هر زمانی احتیاج دارد که با اندیشه‌های حضرت امام(ره) در عرصه‌های مختلف داخلی و خارجی آشنا شود، اصول و قواعدی که شناخت و عمل به آنها می‌تواند انقلاب اسلامی را در مسیر صحیح نگاه دارد و آن را از آسیب‌ها مصون بدارد.

وی با نادرست خواندن این باور که اگر یک نهضت انقلابی به یک نظام سیاسی تبدیل شود بتدریج آن حالت پویائی و تداوم انقلابی‌گری خود را از دست می دهد، تصریح کرد: آن نهضت انقلابی که دارای هدفی والا باشد و همیشه در حال پویائی و رشد و بالندگی باشد هیچ گاه از تداوم و استمرار نخواهد ایستاد چون تا زمانی که ایده و آرمان نو در آن باشد همیشگی ست.

یوسفی یکی از ابعاد مهم انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) را رویکرد خاص ایشان نسبت به مسائل جهانی دانست و افزود: حضرت امام(ره) هیچ گاه هدف مبارزاتی خود را به از بین بردن استبداد داخلی و مبارزه با استعمار خارجی در کشور محدود نکردند بلکه هدف نهایی ایشان گسترش حاکمیت اسلام در سراسر جهان و کوتاه کردن دست ابرقدرت‌ها از همه کشورهای اسلامی بود.

وی ادامه داد: اولین نگاه استراتژیک حضرت امام به دنیا، در خصوص اتحاد مسلمین بود؛ ایشان در همین رابطه می‌فرمایند «برنامه ما برنامه اسلام است، وحدت کلمه مسلمین است، اتحاد ممالک اسلامی است، برادری با جمیع فرق مسلمین است در تمام نقاط عالم...» و این نشان دهنده مخالفت شدید ایشان با دول مستبد و مستکبر عالم بوده است لذا اتحاد را خمیر مایه تشکیل یک حکومت مستقل و قوی در جهان اسلام از نوع اسلامی آن می‌دانستند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه ثارالله یزد، افزود: دومین نگاه حضرت امام(ره) به موضوع جهانی شدن اصلا ارتباطی به ارتباط به قدرت‌های شرق و غرب عالم خصوصا آمریکا ندارد که متأسفانه ما امروزه زیاد آن را می‌شنویم چرا که اگر قرار بر بازگشت آمریکا به این کشور بود انقلاب معنا نداشت، جنگ معنا نداشت و اینهمه تحریم معنی ندارد.

وی با بیان اینکه نوع نگاه امام(ره) به جهانی شدن به حمایت از مستضعفان و پابرهنگان جهان خلاصه می‌شود، گفت: بر همین اساس، حضرت امام(ره) پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، یکی از مهم ترین اهداف حکومت اسلامی را حمایت از محرومان و مستضعفان جهان اعلام نمودند؛ این مسأله همچنین به صورت یکی از انقلابی‌ترین مواد قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران درآمد و در نتیجه کلیه دولت های حاکم در ایران به تصریح قانون اساسی، موظف شدند تا در راستای حمایت از مستضعفان و پا برهنگان در اقصی نقاط عالم اقدامات اساسی را به مرحله اجرا در آورند.

یوسفی افزود: امام بزرگوار ما تا آخرین ساعات عمر پر برکتشان این نوع نگاه را در مورد تعامل با جهان از دست نداده بلکه در وصیت نامه خود هم به آن اشاره می‌فرمایند«وصیت من به همه مسلمانان و مستضعفان جهان این است که شماها نباید بنشینید و منتظر آن باشید که حکام و دست اندرکاران کشورتان، با قدرت‌های خارجی بیایند و برای شما استقلال و آزادی را تحفه بیاورند... و شما، ای مستضعفان جهان و ای کشورهای اسلامی و مسلمانان جهان، به پاخیزید و حق را با چنگ و دندان بگیرید».

وی تصریح کرد: امروز هم خلف صالح ایشان حضرت امام خامنه ای(حفظه الله) همان دیدگاه را دارند که صدور انقلاب اسلامی تنها از یک طریق امکان پذیر است و آن این است که هرچه توان داریم در حمایت از مستضعفان و پابرهنگان عالم صرف کنیم تا مؤلفه القلوب حاصل شود یعنی دقیقاً همان رفتاری که امروز کشور ما در مورد عراق و سوریه و لبنان و کشورهای اسلامی دارد و حتی دو نامه اخیر حضرت آقا به جوانان اروپائی برای شناخت بیشتر اسلام واقعی از اسلام جعلی در همین راستا دیده می‌شود.

انتهای پیام/

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.