شناسه : 30179367
قدیمی ترین تولیدکننده‌های یزد جز پرچالش ترین ها؛

بی ثباتی در قیمت مواداولیه و بازار فروش کام شیرینی‌پزهای یزد را تلخ کرده است


کارآفرین یزدی گفت: از مشکلات عمده ما در تولید خرابی بازار و نوسان قیمت‌ مواد اولیه است و از همین رو قیمت شیرینی نیز کم و زیاد می‌شود و هیچ ثباتی در بازار ندارد.

به گزارش یزد آوا، اقتصاد مقاومتی، مدل راهگشای اقتصاد بیمار ایران که سهم اصلی در به ثمر نشستن اقتصاد مقاومتی توجه به صنایع کوچک و تکیه بر تولید داخلی است.

«امید دهقان» جوان کارآفرین یزدی که به همراه پدرش یک کارگاه شیرینی‌پزی راه‌اندازی کرده است در گفتگو با خبرنگار یزدندا گفت: پدرم کارگاه تولید حلوا داشت و به دلیل اینکه یزد قطب تولید شیرینی محسوب می‌شود تصمیم به راه‌اندازی کارگاه شیرینی گرفتیم و در سال 94 کارگاه شیرینی سنتی راه‌اندازی کردیم و حدود 6 ماه قبل با هزینه‌ای بالغ بر 200 میلیون تومان دستگاه مخصوص پخت شیرینی خریداری و کارگاه را صنعتی کردیم.

وی اظهار کرد: در کارگاه برای 4 نفر اشتغالزایی شده است که اگر وضعیت بازار درست شود 10 تا 15 نفر دیگر می‌توانند مشغول به کار شوند.

دهقان ادامه داد: در کارگاه انواع شیرینی سنتی، نان برنجی، قطاب، حاجی بادام، باقلوا و شیرینی مربایی تولید می‌شود و بسته به ایام سال تولید کمتر و بیشتر می‌شود.

این کارآفرین اذعان کرد: از مشکلات عمده ما در تولید خرابی بازار و نوسان قیمت‌ مواد اولیه است و از همین رو قیمت شیرینی نیز کم و زیاد می‌شود، هیچ ثباتی در بازار نیست این ماه شکر یک قیمت و نیمه ماه بیشتر می‌شود و موجب بروز مشکل در قیمت گذاری‌ها است و این میان دلال‌ها هستند که بدون هیچ دغدغه‌ای سود به جیب می‌زنند.

دهقان در بیان مشکلات بر سر راه کارآفرینان گفت: متاسفانه در حال حاضر مسئولین به جای حمایت از تولید بیشتر سنگ اندازی می‌کنند و چوب لای چرخ تولید کننده‌ها می گذارند، برای مثال اسانس‌های خوراکی که در شیرینی استفاده می‌شود دارای نشان سلامت است اما وقتی می‌خواهیم استفاده کنیم اجازه نمی‌دهند و بهانه‌ تراشی می‌کنند.

وی دیگر مشکل تولید کنندگان را زیاد بودن هزینه‌های آب و برق و گاز عنوان و خاطر نشان کرد: امروز دخل و خرج تولید به هم نمی‌خواند و تولیدکننده‌ها به سختی ادامه مسیر می‌دهند.

انتهای پیام/ک




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.