شناسه : 9754316
بررسی مشكلات محله امامشهر یزد؛

جداسازي آب آشاميدني و بهداشتي در يزد مصوب شد/ مشكل اسكان افاغنه در محله ها از خود مردم نشأت گرفته است


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در جمع مردم محله امامشهر یزد با اشاره به گلایه مردم در محلات مختلف از وجود اتباع خارجی و افاغنه گفت: این موضوع چالش اساسی ما در استان است و علی رغم اینکه قانونی داریم که هر کس به یک فرد تبعه خارجی غیر مجاز محلی را اجاره دهد، تا شش ماه زندانی برای او در نظر گرفته می شود، اما این قانون اجرا نمی شود و این زیبنده نیست در کوچه ای که ۱۰ خانوار زندگی می کنند، فقط دو خانوار ایرانی هستند و این مسئله باعث به هم خوردن وضعیت فرهنگی و اجتماعی شهر یزد شده است.

به گزارش یزد آوا، محمدصالح جوکار، نماينده مردم يزد و اشكذر در مجلس به دنبال سلسله نشست هاي خود با مردم محله هاي مختلف يزد و اشكذر در مساجد، صبح امروز در مسجد چهارده معصوم (ع) در جمع مردم محله امامشهر یزد اظهار داشت: زمین های افتاده پدیده زمین خواری را باعث می شود و اگر دستگاه‌های اداری نتوانند زمین های خود را حفظ کنند عده ای زمین خوار با برگه های قلابی زمین های دولت را گرفته و باید برای بازپس گیری آن هزینه بیشتری صورت گیرد.

وی ادامه داد: متاسفانه در سطح محلات شهر یزد به ویژه در محله اماشهر، زمین هایی با کاربری مدرسه، بهداشت و درمان واگذار شده که بلا استفاده رها شده و سالهاست بدون حصار کشی به حال خود رها شده است که علاوه بر نارضایتی مردم باعث طمع زمین خواران شده است.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس خطاب به مسئولان راه و شهرسازی گفت: اگر دستگاه ها به نامه های شما پاسخ نداده و نسبت به تعیین تکلیف زمین های خود اقدام نکردند، به بنده اعلام کنید تا از طریق وزراتخانه های آنها اقدام کنم تا حداقل این زمین به نهادهای دیگر واگذار شود.

 

برخي زمين هاي رها شده يزد ۳۰ سال است كه بلاتكليفند

جوکار افزود: همچنین زمین هایی به اشخاص واگذار شده که ۳۰ سال است هیچ اقدامی بر روی آن نشده و حداقل باید اخطار دهند تا حصارکشی صورت گیرد و باعث تاسف است که پدر شهیدی می گوید چندین قطعه زمین کنار منزل ماست که ۳۰ سال است واگذار شده و هیچ اقدامی بر روی آن انجام نشده و ما نیز امنیت نداریم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گلایه مردم در محلات مختلف از وجود اتباع خارجی و افاغنه گفت: این موضوع چالش اساسی ما در استان است و علی رغم اینکه قانونی داریم که هر کس به یک فرد تبعه خارجی غیر مجاز محلی را اجاره دهد، تا شش ماه زندانی برای او در نظر گرفته می شود، اما این قانون اجرا نمی شود و این زیبنده نیست در کوچه ای که ۱۰ خانوار زندگی می کنند، فقط دو خانوار ایرانی هستند و این مسئله باعث به هم خوردن وضعیت فرهنگی و اجتماعی شهر یزد شده است.

جوکار افزود: باید خود مردم امر به معروف و نهی از منکر کنند تا عده ای به خود اجازه ندهند در ازای دریافت پول منازل خود را به اتباع خارجی غيرمجاز اجاره دهند.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد با اشاره به اینکه طرحی در شورای تامین استان مصوب شده و به وزارت کشور ارسال شده است، گفت: تامین زیرساخت های لازم زمان بر خواهد بود و باید خود مردم نیز همکاری لازم را داشته باشند.

جوکار در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به گلایه مردم از برخورد ناشایست کارکنان شرکت گاز و برق با ارباب رجوع گفت: وظیفه همه دستگاه ها پاسخگویی درست، صحیح و منطقی به سوالات ارباب رجوع است و مردم پرسشگر هستند و ما باید پاسخگو باشیم و البته در همه جا افراد پرخاشگر هستند و نباید باعث شود کل فعالیت دستگاه زیرسئوال رود.

 

جداسازي آب آشاميدني و بهداشتي در يزد مصوب شده است

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس در پاسخ به گلایه مردم از آب آشامیدنی نيز بيان كرد: جداسازی آب آشامیدنی و بهداشتی طی طرحی که مصوب شده در شهر شاهدیه انجام خواهد شد و باید بهینه سازی مصرف آب را در تمام شئونات داشته باشیم ر چند که تاکنون مردم نهایت همکاری را داشته و دارند.

جوکار اظهار داشت: برخی از محلات فاقد هویت هستند و خوشبختانه از برکات محله امامشهر این است که مردم با هم هستند و تشکیل هیئت های مذهبی و گردهمایی در مساجد و حسینیه ها از اقدامات خوبی است که باعث همگرایی و اتحاد بیشتر مردم و پیگیری رفع مشکل ها می شود و مسئولان باید بدانند خدمت به مردم خدمت به اسلام است.

محمدعلی اسلامی، نماینده راه و شهرسازی استان یزد نیز در این جلسه اظهار داشت: زمین های افتاده سطح شهر برای کاربری های عمومی است و علی رغم گذشت بیش از ۲۰ سال هنوز برخی ارگان ها علی رغم مکاتبات زیادی که شده هیچ اقدامی انجام نداده اند و بیشتر این زمین ها مربوط به بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و تربیت بدنی است.

 

مشكل اسكان افاغنه در محله ها از خود مردم نشأت گرفته است

احمد شاکری، معاون فرماندار یزد نیز در این نشست گفت: اسکان افاغنه در سطح محلات به دلیل همکاری خود مردم است و اگر برخی از مردم محلات این همکاری را نداشته باشند قطعا شاهد این نوع ناهنجاری ها و اعتراضات نخواهیم بود لذا تقاضا داریم خود مردم همکاری لازم را با ارگان های مسئول داشته باشند.

عبدالحمید  صابری، رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک یزد نیز در این نشست عنوان كرد: بین سه مدرسه امامشهر فضای ورزشی خوبی ایجاد خواهد شد که توسط آموزش و پرورش در حال انجام است و با توجه به اینکه در مقطع دبیرستان و متوسطه در اماشهر زمین کم داریم، اقدامات لازم براي ساخت فضای آموزشی جدید انجام خواهد شد.

کامران قربانی معاون اداره کل ورزش و جوانان استان یزد نیز گفت: طبق درخواست مردم چهار سانس سالن ورزشی محله که به بخش خصوصی واگذار شده است به صورت رایگان در اختیار جوانان این محله قرار خواهد گرفت که با توجه به معرفی نامه هیئت امنای مسجد اقدام خواهد شد.

 

كلانتري ۱۶ در امامشهر ايجاد مي شود/ بهره برداري از كارخانه آسفالت تا ۱۰ روز آينده

سرهنگ محمد کارگر، نماینده نیروی انتظامی نیز در این نشست گفت: تا پایان سال جاری کلانتری ۱۶ در بلوار امام حسین (ع) و جنب پمپ گاز امامشهر احداث خواهد شد و در رابطه با افاغنه نیز در صورت اعلام مردم به  سرعت پیگیری و جمع آوری اقدام می شود و تعامل بیشتر مردم با پلیس باعث ناامن شدن فضا برای مجرمان شده و درصد امنیت را بالاتر خواهد برد.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد نیز در این نشست گفت: کارخانه آسفالت جدید یزد تا ۱۰ روز آینده به بهره برداری خواهد رسید و بخش زیادی از مشکلات شهرداری در زمینه آسفالت رفع خواهد شد.

حجت الاسلام عباس زارع افزود: با توجه به اینکه زیر گذرهای سه راه حکیمیان، میدان ابوالفضل، صفاییه در سال جاری بود لذا بخش زیادی از بودجه شهر را هزینه کردیم اما دربودجه آینده براي پیاده روها  نیز مبالغی مصوب خواهد شد.

وی ادامه داد: براي کم شدن ترافیک میدان معلم نیز مراحل کارشناسی در حال انجام است تا طرحی برای میدان انجام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: در سال آینده برای زیباسازی شهر نیز بودجه ای گذاشته خواهد شد و قبول داریم که دیوارهای شهر یزد افسرده است و به طور قطع در سال آینده برنامه های زیادی برای زیباسازی انجام خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد نیز در این نشست گفت:  پیگیری برای عمران و آبادانی مساجد یکی از کارهای اوقاف است و جهت کمک نیز مبالغی پرداخت می شود.

 

اعتبارات پاسخگوي مساجد و حسينيه ها نيست

حجت الاسلام غلامرضا عادل افزود: هزار و ۸۰۰ مسجد و ۴۱۶ حسینیه در استان یزد وجود دارد که رقم قابل توجهی است و اعتبارات جوابگوی این تعداد  نیست و اگر برای هر مسجد یک میلیون تومان هم در نظر گرفته شود رقمی معادل ۱۸ میلیارد تومان نیاز است.

وی ادامه داد: کل بودجه سال جاری این سازمان ۶۰۰ میلیون تومان بود و ۴۰۰ میلیون تومان نیز از تهران جذب شده است.

منبع: مهر




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.