شناسه : 14404791
بیکاری و مشکلات مالی شایع ترین علت بالارفتن سن ازدواج

جوانان یزدی از ازدواج چه می‌گویند؟!


ازدواج براى تمامى زنان و مردان یک تصمیم‌گیرى بزرگ و اساسى بوده که نه تنها سرنوشت آنان را رقم خواهد زد بلکه باعث گسترش اعضاى خانواده، بقاى نسل و افزایش افراد جامعه خواهد شد. بنابراین انعکاس کلى هر ازدواجى به صورت مستقیم و غیرمستقیم به جامعه و اجتماع برخواهد گشت.

به گزارش یزد آوا به نقل از یزد امروز، ازدواج براى تعدادى از زنان و مردان، حکم سر و سامان گرفتن را دارد. براى این افراد ازدواج سمبلى از آغاز بلوغ فکرى و تکامل است به نحوى که زندگى آنان تنها در سایه ازدواج معنا پیدا مى‌کند. براى تعدادى دیگر از زنان و مردان ازدواج تنها یک مقوله است که باید سرگیرد. به این معنا که چون دیگران ازدواج مى‌کنند پس آنان نیز باید به این امر مبادرت ورزند. به عبارت دیگر ازدواج رسمى است که گریزی از آن نیست. در هر حال ازدواج براى تمامى زنان و مردان یک تصمیم‌گیرى بزرگ و اساسى بوده که نه تنها سرنوشت آنان را رقم خواهد زد بلکه باعث گسترش اعضاى خانواده، بقاى نسل و افزایش افراد جامعه خواهد شد. بنابراین انعکاس کلى هر ازدواجى به صورت مستقیم و غیرمستقیم به جامعه و اجتماع برخواهد گشت.

خبرنگار یزد امــــــــروز به میان جوانان مجرد رفته و نظرآنان را درخصوص یکی از مهمترین رخدادهای زندگی افراد جویا شده است

امیر یکی از جوانان  یزدی در خصوص مقوله ازدواج اعتقاد دارد اولین قدم در مسیر ازدواج یافتن یک همسر مناسب بوده و از آن جا که خانواده اصلی ترین بنیاد تربیتی هر فردی می باشد می تواند معیار سنجش مناسبی برای انتخاب همسر باشد.

وی برخورداری از شرایط مالی مناسب، اخلاق و نزدیک بودن نوع نفکر زوجین را عامل استحکام ازدواج دانست و گفت: به نظر من تا زمانی که یک پسر از حس مسئولیت پذیری،شغل ،مسکن و اتومبیل بهره مند نباشد نباید ازدواج کند.

این جوان یزدی درادامه انتظار جوانان از مسئولین دراین زمینه را  بیش از آنچه در واقعیت وجود دارد عنوان کرد و خواستار فراهم آمدن سهولت در پرداخت  تسهیلات خرید مسکن و اشتغال شد.

وی از ازدواج آسان به عنوان بهترین شیوه ازدواج یاد وتاکید کرد:  نباید تجمل گرایی و چشم و هم چشمی درازدواج این رویداد مهم بشری را تحت الشعاع خود قرار داده و مسیر هموار آن را به بی راهه بکشد.

محمد ناصری که به کار بازار یابی اشتغال دارد علت ازدواج نکردن خود را عدم ثبات در آمد در شغل خود دانست و گفت: اگر در آمد من تثبیت  شود و وضعیت مالی بهتری پیدا کنم  قطعاً ازدواج خواهم کرد وشخصاً ازدواج ساده و آسان را برمی گزینم .

وی در خصوص انتظارات جوانان از مسئولین هم گفت: با توجه با اینکه اغلب جوانان مجرد به دلیل مشکلات مالی از ازدواج سرباز می زنند از دولتمردان خواهشمندم مبلغ وام ازدواج رافزایش داده و شرایط پرداخت آن زا نیز تسهیل بخشند چرا که  گرفتن همین وام اندک  نیز با سنگ اندازی های زیادی مواجه است.

محمد وکیل اسداللهی  دانشجوی رشته پزشکی معتقد است ازدواج در دنیای امروز بسیار سخت شده چراکه  یک جوان برای شروع یک زندگی باید ازشغل مناسبی برخوردار باشد ومتاسفانه  امروزه بیکاری در بین جوانان پسر و به ویژه تحصیل کرده های دانشگاهی بیداد می کند.

وی در ادامه  خطاب به مسئولین و دولتمردان گفت: در جهت پیشبرد اهداف جوانان قدم برداشته  و زمینه های ازدواج را فراهم  و بیخیالی را کنار بگذارید

محمدرحیمی  دیگر دانشجوی یزدی، وجود مشکلات مالی و سخت گیری های برخی خانواده ها را بزرگترین  مانع برسر راه  ازدواج  جوانان برشمرد وگفت: تجملگرایی، چشم و هم چشمی و مانع تراشی های یبجا از سوی برخی خانواده ها سبب شده تا جوانان عطای ازدواج را به لقای آن ببخشند.

وی از دولتمردان خواست با افزایش مبلغ وام ازدواج برای جوانان و سهولت پرداخت آن، آنان را جهت  قدم برداشتن در این مسیر ترغیب کنند.

محمد اعتصام مشکل اشتغال جوانان  را سنگی بزرگ بر سرراه ازدواج  جوانان قلم داد کرد و گفت:مهمترین مولفه های یک زندگی مناسب پس از ازدواج، شغل مناسب و مسکن می باشد.

وی سهم مسئولین در یاری رسانی به جوانان در زمینه ازدواج را بسیار اندک توصیف کرد و اظهار داشت:مسئولین باید از یک سو به عنوان مهمترین محرک ترغیب حوانان به امر ازدواج، شرایط لازم را فراهم نموده و از سوی دیگر با فرهنگ سازی در زمینه کاهش انتظارات مادی و گسترش دیدگاه معنوی در بین خانواده ها گام بردارد.

این جوان یزدی از خانواده ها نیز خواست همراه با  توجه به داشته های مادی جوان به نکات مثبت معنوی وی نیز توجه کنند.

نازنین شایق از بانوان جوان یزدی، مهمترین  شرط برای یک ازدواج موفق را اخلاق زوجین و همیاری والدین بیان کرد و اظهار داشت : متاسفانه دخالت های بیجای والدین در زندگی فرزندان که یکی از عوامل طلاق در جامعه محسوب می شود باعث شده تا جوانان نسیت به ازدواج دلسرد شده و ازدواج را تنها یک دردسر و کلنجار رفتن با همسر و والدین خود یا همسرشان بدانند.

وی از والدین درخواست کرد پس از ازدواج فرزندانشان تنها جنبه نظارتی خود را داشته باشند و از دخالت های مختلف پرهیز کنند

این بانوی یزدی از مسئولین کشور نیز خواست برای حل مشکلات ازدواج جوانان چاره ای بیاندیشند  واز هرگونه  تلاشی در این زمینه  مضایقه نکنند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.