شناسه : 8985886
به مناسبت روز جهانی غذا،

مراسم تقدیر از واحدهای تولیدی برتر استان یزد برگزار شد + تصاویر


به مناسبت روز جهانی غذا در همایشی از واحدهای تولیدی برتر استان یزد تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار یزد آوا، روز گذشته همایشی با تاخیر چند روزه به مناسبت روز جهانی غذا با حضور مسئولین اجرایی استان و مسئولان فنی واحدهای تولیدی در سالن شهید جوادی بیمارستان شهید صدوقی یزد برگزار شد.

در این مراسم از واحدهای تولیدی برتر استان در سال 93 تجلیل شد و کارخانجات روغن کنجد بکر ثمر و چای میثاق از کارخانجات وابسته به مؤسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج(ع) استان یزد به عنوان واحدهای نمونه غذایی برتر انتخاب، از آنها تقدیرو  لوح زرینی اهدا شد.

در این همایش کارشناس فنی صنایع غذایی شرکت ثمر اردکان به عنوان مسئول فنی برتر سال 93 معرفی و از وی تقدیر به عمل آمد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در این مراسم بر نقش مهم مسئولان فنی واحدهای تولیدی بر سلامت تاکید کرد و گفت: مسئولان فنی واحدهای تولیدی کلید سلامت مردم هستند.

وی ادامه داد: برای داشتن امنیت غذایی نیاز به حمایت کلیه مسئولان فنی و همکاری‏‏های بین بخشی سازمان غذا و دارو و سازمانهای مرتبط است تا با نظارت‏‏، غذای سالم را به مردم برسانیم.

محمدحسین مصدق با بیان اینکه هم‏‏ اکنون تعداد 230 مسئول فنی شاغل در واحدهای تولیدی یزد داریم، ادامه داد: این در حالی است که در حال حاضر 340 واحد صنعتی در استان یزد در زمینه تولید مواد غذایی فعالیت دارند.

 






رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.