شناسه : 20071604
مدیر مرکز ترافیک شهرداری یزد مطرح کرد

هزینه پارک در معابر شهری یزد در طرح پارکومتر/ توصیه‌ به رانندگان برای جلوگیری از سوء استفاده


ناظر طرح پارکومتر در یزد ضمن بیان میزان بهای توقف در معابر شهری یزد، توصیه‌هایی را برای جلوگیری از خطاهای سهوی و عمدی در این طرح به رانندگان داشت.

طرح پارکومتر تقریبا دوسال است که در اکثر معابر مهم و مرکزی شهر یزد باهمکاری شهرداری یزد و پلیس راهور برای مدیریت پارک‌های حاشیه‌ای معابر شهر به ویژه در معابر مرکزی و مهم شهر، در حال اجراست.

مدیر مرکز ترافیک شهرداری یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، با بیان اینکه طرح پارکومتر با مشارکت دو شرکت خصوصی در یزد حال اجراست، گفت: شهروندان متقاضی پارک در حاشیه معابر باید لیبل پارکومتر را از پارکبان‌های مستقر در آن محل خریداری و شارژ کنند.

علیرضا اسدالله‌پور ادامه داد: این لیبل به بهای مصوب 5 هزار تومان و 10 هزار تومان توسط پارکبان‌ها در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد که  2 هزار تومان آن بهای لیبل و  بقیه شارژ اولیه این لیبل را شامل می‌شود و پس از اتمام شارژ، رانندگان باید از طریق پارکبان‌ها برای شارژ لیبل اقدام کنند.

وی با بیان اینکه شهروندان برای نیم ساعت اولیه توقف در حاشیه معابر، بهایی پرداخت نخواهند کرد،اعلام کرد: در نیم ساعت دوم، یعنی یک ساعت توقف در حاشیه معابر، 300 تومان از شارژ لیبل آنها کاسته می‌شود و برای توقف برا ی 2 و 3 ساعت به ترتیب  400 و 500 تومان از شارژ لیبل کم می‌شود.

ناظر طرح پارکومتر در یزد با بیان اینکه توقف بیش از 3 ساعت در حاشیه معابر ممنوع است و جریمه پلیس راهور را در پی خواهد داشت، ادامه داد: چنانچه شارژ لیبل برای توقف کسر شده باشد و پارکبانی مراجعه کند دستگاه پارکومتری که در اختیار وی است نشان می‌دهد که قبلا بهای توقف از لیبل کم شده است و هنوز زمان برای پارک باقی است.

 اسدالله‌پور با اشاره به وجود نظارت بر اجرای طرح پارکبان‌ها گفت: هر کدام از شرکت‌های خصوصی که مجری این طرح هستند ناظرانی در محل دارند که بر اجرای پروژه پارکومتر نظارت دارد و چنانچه مشکلی به وجود آید که از عهده ناظران این شرکت‌ها برنیاید به شهرداری ارجاع داده می‌شوند.

 وی اعلام کرد: اخیرا یک واحد نظارت ثابت نیز در خیابان طالقانی مستقر شده است که یک چتر در این محل در نظر گرفته شده و روی آن عبارت «پارکومتر هوشمند، واحد کنترل و نظارت» درج شده است و شهروندان چنانچه اعتراض یا شکایتی در خصوص اجرای طرح توسط پارکبان‌ها دارند می‌توانند به فردی که در این محل مستقر است مراجعه کنند تا به آن موضوع رسیدگی شود.

ناظر طرح پارکومتر در یزد با بیان اینکه  تصمیم داریم واحد نظارت ثابت در اجرای طرح پارکبان را در مکان‌های دیگری نیز مستقر کنیم و آن را گسترش دهیم، افزود: در حال حاضر شارژ کردن لیبل‌ها و اطلاع از میزان موجودی شارژ لیبل از طریق پارکبان‌ها امکان‌پذیر است ولی به زودی از طریق نرم افزاری که قابل نصب برای گوشی‌های مجهز به nfc است شهروندان می‌توانند لیبل را شارژ یا از میزان موجودی آن اطلاع پیدا کنند.

اسدالله‌پور با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی برای پارکبان‌ها از سوی شرکت‌های مجری این طرح و همچنین شهرداری گفت: برای جلوگیری از خطای عمدی و سهوی در اجرای طرح پارکومتر رانندگان پس از شارژ لیبل علاوه بر دریافت رسید از پارکبان که موجودی شارژ را نشان می‌دهد می‌توانند از پارکبان بخواهند تا میزان شارژ لیبل را بر روی دستگاه به آنها نشان دهد ولی متأسفانه شهروندان گاهی اوقات به دلیل عجله‌ای که دارند این کار را انجام نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه در لیبل‌هایی که فروخته می‌شود اطلاعاتی از طرح پارکومتر در قالب بروشور قرار گرفته است و شهروندان می‌توانند آن رامطالعه کنند، افزود: با نظارت و سیاستگذاری‌های که وجود دارد خطاهای طرح تا حدودی کنترل شده است که غیر قابل شارژ بودن لیبلی که بالای 3 هزار تومان موجودی دارد نمونه ای از آن است.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.